Heti aluksi: Helsingin Poliisilaulajat on amatöörikuoro, jonka kaikki laulajat ovat ihan tavallisia kuorolaulun harrastajia. Laulajaksi pyrkivänkään ei siis välttämättä tarvitse olla suihkussa laulajaa kummempi. Riittää, kun on sävelkorvaa sekä halu laulaa ja olla mukana mukavan harrastuksen parissa. On kuitenkin korostettava, että kuorolaulu on nimensä mukaan ryhmälaulua, eikä soololaulu ole yleensä erityisen suotavaa…

Syksyllä 2021 kuoro avasi täysin uuden lehden historiassaan. Perusteilla on sekakuoro, minkä  ohjelmistoa aloimme yhdessä harjoitella. Siis sekä kokeneemmille että uusille laulajille samalla lailla uusi tilanne, mikä jatkuu myös kevätlaulukaudella 2022. Mielenkiintoisia ja mukavia kuorokokemuksia on kaikilla edessään.

Sinun ei tarvitse olla töissä Helsingissä tai edes pääkaupunkiseudulla. Mikäli vain jaksat ja haluat käydä harjoituksissa ja keikoilla kauempaakin, olet tervetullut joukkoon.

Ota yhteyttä kuoroon tai tule suoraan mukaan harjoituksiin vaikka kesken laulukauden kuulostelemaan ja tutustumaan toimintaamme! Voit halutessasi saman tien kokeilla laulamista jonkin äänen mukana tai vain kuunnella. Saat helposti tietää, mihin ääneen sinut sijoitetaan ja sitten oletkin jo mukana.

Toiminta ei ole pelkkää laulamista. Hyvää suoritusta voi aina hieman juhlistaa …

Sekakuoron rekry-juliste

Antti-maskotti liittyi kuoroon vuonna 1950. Antin poliisiasu on saatu poliisin varusvarikolta ja erilaiset pinssit lukuisilta kuoromatkoilta koti- ja ulkomailla.    On Antti iän karttuessa joutunut turvautumaan nukkesairaalan hoitoonkin, mutta se ei menoa ole haitannut.