Tule uuteen sekakuoroon

Helsingin Poliisilaulajien toiminnassa on jatkuvasti uutta ja mielenkiintoista, mihin tähdätä. Kuorosta muodostuu laulajille keskeinen, kiireen keskellä rentouttava osa elämää. Ei kannata epäröidä, vaan tulla mukaan laulamaan! Varsinkin nyt, kun perusteilla on kaikille laulajille täysin uusi sekakuoro. Uutena laulajana olet laulujen osalta muiden laulajien kanssa samalla lähtöviivalla.

Sekakuoron kevätlaulukauden 2022 ensimmäiset harjoitukset pidetään 11.1. mahdollisimman koronaturallisesti, noudattaen viranomaisten antamia rajoituksia ja suosituksia. Harjoitukset pidetään tiistaisin klo 17.00-19.30. Suunnitelmissa on ollut siirtää harjoituspäivä maanantaille. Osoite on Pasilan poliisitalo 2. Normaalisti kevätlaulukausi alkaa tammikuun toisena tiistaina ja syyslaulukausi syyskuun ensimmäisenä tiistaina.

Uudella laulajalla on hyvä tilaisuus tulla mukaan – aluksi esim. vain seuraamaan meininkiä. Antaa kuoronjohtajan sitten myöhemmin kuulostella, mihin ääneen sovit parhaiten. Kuoroon voit liittyä milloin vain laulukauden aikana. Lisätietoa saat kuorolaisilta tai ottamalla yhteyttä kuoroon vaikka tästä.

Yhteistyössä